De voordelen van een elektrisch verstelbaar bureau

Een elektrisch verstelbaar bureau is een bureau dat u in hoogte kunt verstellen. Dit is fijner en beter voor uw rug om mee te werken. Heeft u ook vaak klachten nadat u uren lang in een zittende werkhouding heeft gezeten? Uw rug doet pijn, maar wist u dat er ook meer kans op nek en of schouderklachten zijn door het werken aan een normaal bureau? Het is altijd een slim plan om deze klachten te voorkomen of te verminderen en dus kunt u overwegen om een elektrisch verstelbaar bureau aan te schaffen. Hieronder ga ik u vertellen hoe een elektrisch verstelbaar bureau werkt en wat de voordelen van dit bureau zijn.

Hoe gebruikt u een elektrisch verstelbaar bureau?

Het fijne van een elektrisch verstelbaar bureau is dat deze heel makkelijk in gebruik is. Met 1 druk op de knop versteld u het bureau al! U kunt de hoogde bepalen met meestal een knop onder het werkblad. U kunt er gemakkelijk voor zorgen dat u heerlijk kan staan maar toch tegelijkertijd een kantoorbaan kan hebben. Een omhoog en omlaag bedieningspaneel is alles wat u nodig heeft voor comfortabele werkomstandigheden.

De voordelen voor u uitgeschreven!

Het is bewezen dat door zitten en staan tijdens uw werk af te wisselen met een elektrisch verstelbaar bureau, uw lichaam 20% beter presteert op de werkvloer. Dit is een onderzoek van University of Missouri-Colombia. Ook is uit een hoog aantal onderzoeken gebleken dat veel en langdurig zitten niet goed is voor uit gezondheid en zelf schadelijk kan zijn. Overgewicht is veel voorkomend bij mensen die een zit-baan hebben. Dit is natuurlijk uiterst vervelend om te hebben, maar er zijn nog meer risico’s namelijk: rugklachten, hart en vaatziekten en diabetes. Door deze klachten is het elektrisch verstelbaar bureau uitgevonden. Uw klachten zullen geheid verminderen door de aanschaf en gebruik van een elektrisch verstelbaar bureau.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *